Intrebari Frecvente


Daca stiti denumirea sau dimensiunea anvelopei cautate, introduceti-o in casuta de cautare situata pe fiecare pagina in dreapta sus. Folosind functia de cautare situata pe pagina principala din partea stanga puteti gasi anvelope in functie de urmatoarele criterii: dimensiune anvelopa, sezon, producator anvelope,  dimensiuni uzuale .

In cazul in care nu ati gasit un raspuns la intrebarea dumneavoastra puteti sa ne contactati fie folosind unul dintre numerele de telefon din sectiunea Contact, completand formularul de contact sau prin e-mail la contact@cauciucuribucuresti.ro

Pentru a intra in legatura cu noi va putem la dispozitie urmatoarele numere de telefon:
Comenzi si infomatii
Tel.: 0722.688.006

Da, CauciucuriBucuresti.ro are oferte speciale pentru clientii sai. In cele mai multe cazuri CauciucuriBucuresti.ro va face public pe site in zona de Promotii ofertele speciale sau reducerile de pret la anumite modele de anvelope. Exista insa si oferte special concepute care sunt destinate numai vechilor clienti sau abonatilor la newsletterul nostru.

Newsletter-ul CauciucuriBucuresti.ro este un e-mail trimis la un anumit interval de timp, care informeaza despre noutatile, ofertele speciale si/sau reducerile de pret ce au loc pe nostru. La newsletter va puteti abona/dezabona oricand in mod independent si automat. Detalii despre metoda de dezabonare sunt prezente la sfarsitul fiecarui mesaj trimis de cauciucuribucuresti.ro. Scriptul care gestioneaza acest newsletter este special creat pentru a elimina abonarea impotriva vointei dumneavoastra si pentru a lupta impotriva SPAM-ului.

CauciucuriBucuresti.ro este un magazin online de anvelope dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul online in acest sector si de a crea un concept eficient pentru utilizatorii nostrii. Ne-am propus sa vindem anvelope second hand de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil. Importanta garantarii serviciilor in comertul online este esentiala si astfel am creat un blog pentru a va ajuta sa va informati si sa faceti alegerea potrivita atunci cand veti cumpara anvelope. De asemenea usurinta cu care puteti achizitiona anvelopele nostre si calitatea informatiilor prezentate pe site-ul www.cauciucuribucuresti.ro, sunt elemente cheie ce granteaza calitatea serviciilor noastre.