Politica de returnare

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate de pe site-ul www.cauciucuribucuresti.ro, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Astfel clientii cauciucuribucuresti.ro pot returna produsele in ambalajul original si in aceeasi conditie in care au fost receptionte, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui alt motiv.

Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:

– anvelope care nu au fost comercializate de cauciucuribucuresti.ro ;

– anvelope montate si demontate;

– anvelope ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;

– anvelope depozitate necorespunzator.

Costul de returnarea a produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba conformare de primire. CAUCICURIBUCURESTI.RO va inapoia contravaloarea produselor returnare care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport suportate de client.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind una dintre modalitatile din pagina de Contact.

Produsele cu lipsa de conformitate:

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul www.caucicuribucuresti.ro pot fi returnate dupa notificare. In acest caz clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.