Termeni si conditii

1. Termeni generali
Folosirea site-ului www.cauciucuribucuresti.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.cauciucuribucuresti.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.cauciucuribucuresti.ro (denumit in continuare “Site” si/sau “cauciucuribucuresti”) ori poate utiliza in orice mod serviciul cauciucuribucuresti oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului cauciucuribucuresti”, si are valoarea unei conventii incheiate intre cauciucuribucuresti.ro. (denumita in continuare “cauciucuribucuresti.ro”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului cauciucuribucuresti, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul cauciucuribucuresti (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului cauciucuribucuresti, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:
• SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand cauciucuribucurestiro., care se afla la adresa www.cauciucuribucuresti.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informaţii privind serviciile si produsele asigurate/oferite in magazinul virtual www.cauciucuribucuresti.ro
• UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
• CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
• UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii cauciucuribucuresti.ro

2. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. cauciucuribucuresti.ro. respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul www.cauciucuribucuresti.ro. Nu vom colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne comunicati acest lucru. Totodata, stergerea datelor dumneavoastra personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre cauciucuribucuresti.ro

Pentru detalii in legatura cu preluarea datelor cu caracter personal te rugam sa accesezi aceasta pagina:  https://www.cauciucuribucuresti.ro/gdpr/

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul Site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.cauciucuribucuresti.ro, scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin cauciucuribucuresti.ro. si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul site-ului www.cauciucuribucuresti.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al cauciucuribucuresti.ro. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal.
– se permit link-uri catre Site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate te www.cauciucuribucuresti.ro
Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site intelege si accepta ca incalcarea in oride mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea cauciucuribucuresti.ro., ci numai raspunderea persoanei in cauza.
Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte Site-uri care nu apartin www.cauciucuribucuresti.ro sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care cauciucuribucuresti.ro nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor Site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii cauciucuribucuresti.ro nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Limitarea raspunderii

cauciucuribucuresti.ro. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. cauciucuribucuresti.ro. face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, cauciucuribucuresti.ro. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori.

Pentru caz de forta majora, cauciucuribucuresti.ro. si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza, la erori de functionare ale echipamentului tehnic al S.C. cauciucuribucuresti.ro., erori de pret, erori de poze produse, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe cauciucuribucuresti.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului cauciucuribucuresti sau orice alt aspect relationat Serviciului cauciucuribucuresti.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

cauciucuribucuresti.ro. are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului cauciucuribucuresti.

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale cauciucuribucuresti.ro, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.